Vision hos Danref​

​Danref er en seriøs virksomhed, der er samarbejdspartneren med kvalificeret viden og troværdighed. Vi vil give vore medarbejdere de informationer og uddannelser, der skal til for at skabe den nødvendige tillid til kunder og leverandører.


I samarbejde med vores internationale anerkendte leverandører vil vi være en virksomhed i konstant bevægelse en dynamisk samarbejdspartner. Vi søger altid at tilpasse os kundernes krav og markesændringer.

Danref udvider løbende sit potentiale ved at undersøge markedet for nye produkter, indgå samarbejdsaftaler samt foreslå holdbare løsninger.

VORT NØLGEORD ER - TILLID.

​Kontakt Danref allerede i dag

​Du er altid mere end velkommen til at kontakte Danref A/s for et godt og uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 48 28 89 00 eller skrive til vores mail på danref@danref.dk

Kontakt os allerede i dag for spørgsmål eller teknisk rådgivning

Hvis du har nogle spørgsmål til vores salg af slyngrenser, eller hvis du bare ønsker et uforpligtende tilbud på en slyngrenser, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Firmainformation

Danref A/S

CVR-nummer: 10502500

Højvangsvej 31

4340 Tølløse

Kontaktinformation

Telefon: +45 4828 8900

E-mail: danref@danref.dk

Alle hverdage 08.00 – 16.00

Mails besvares alle dage.

Om Danref

Danref blev etableret i 1974, og har siden konsolideret sig indenfor mange brancher som et driftigt handels-, produktions- og ingeniørfirma. Danref er beliggende i Tølløse. Danref blev grundlagt med agenturer for flere internationale anerkendte leverandører af maskiner og ildfaste materialer indenfor især jern- og stål-industrien.